Vasanejdens släkt- och bygdeforskare r.f.

  • Alla kan läsa och surfa på hemsidan i begränsad omfattning.
  • 1.    Medlemmar i Vasanejdens släkt- och bygdeforskare r.f., som INTE har ett konto sedan tidigare,  måste första gången skapa ett inloggningskonto med ett Användarnamn och ett Lösenord för att komma åt medlemssidorna och fortsätter vid punkt 3.
  • 2.    Den som inte har för avsikt att bli medlem i föreningen skall alltså INTE skapa ett inloggningskonto.
  • 3.     I avdelningen Logga in, klickar du på länken Skapa inloggning. Fyll i de sju stjärnförsedda (obligatoriska) fälten i reistreringsformuläret. Fältet Namn skall inneålla förnamn och efternamn. Det sjunde fältet (Captcha) innehåller en tom ruta som man klickar i. Användarprofilens alla 11 fält kan lämnas tomma. Välj Acceptera. Klicka på Registrera.

Nu går du till din e-postlåda, där kommer att finnas ett meddelande från Vasanejdens släkt- och bygdeforskare r.f. i ärendet. Bl.a. finns en lång historia med obegripliga tecken inbäddade. Det är en länk, som är eller blir understruken när man för markören över texten. Klicka på den texten. Nu är du registrerad och ett meddelande dyker upp.

För att kunna se medlemssidorna måste medlemmen alltid logga in med sitt Användarnamn och Lösenord. Logga alltid ut via Logga in-modulen, innan du avslutar sessionen! Om modulen inte är synlig, klicka först på fliken Hem.

Medlemssidorna blir inte synliga förrän medlemsavgiften är betald och administratören ändrat medlemmens rättigheter! 

    • 4.   Ansökan om medlemskap i Vasanejdens släkt- och bygdeforskare r.f. sker via  Huvudmenyn genom att välja ANSÖKAN OM MEDLEMSKAP, fylla i och skicka blanketten.  Styrelsen behandlar sedan ansökan på sitt nästa möte.
    • 5.   Sök-funktionen är kopplad till fliken Bibliotek. Under rubriken Sökning skriver man in ett sökord och klickar på knappen Sök. Alla förekomster av ordet i hela biblioteket hittas och visas. Efter första sökningen utökas sökalternativen.
    • Om ytterligare upplysning om hanteringen av ovanstående behövs, kontakta via tfn 0500 166 430 eller webbmaster-länken nertill på sidorna.

 

Varför bli medlem?